Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Használ valaki ITUNES-t?

Használ valaki ITUNES-t?

Figyelt kérdés
Segítség kéne,kérlek szépen ha ráérnál 2-3 kérdésre itunessal kapcsapcsolatban
2010. jún. 5. 23:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Tedd fel őket itt, válaszolok szívesen de idegeneket nem szeretek msnre felvenni.
2010. jún. 5. 23:35
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát..pedig nem zaklatnálak:DUtána nyugodtan letörölhetnél,de ok.Még sosem használtam itunset.

arra vagyok kíváncsi, hogy amikor megnyitom it-t azután ott látja az ájfont és hogy lehet zenét feltölteni illetve letörölni mi az a SYNC?és képeket hogy tudok leszedni a telefonomról,úgy hogy rajta is maradjon de a gépemen is meglegyen

meg játékokat gépemről hogy tudok rárakni..ilyenek

meg egy vágyálom

hogy lehet csengőhangot csinálni rá?

2010. jún. 5. 23:44
 3/9 A kérdező kommentje:

azért gondoltam msnre,mert ott azonnal látom hogy valaki írt

és lehet képet küldeni..így könnyebb mint elmagyarázni

2010. jún. 5. 23:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az iPhone-ra nem tudsz csengőhangot csinálni, sőt mp3 sem lehet a csengőhangod, csak a beépített csengőhangjai vannak. De lehet, hogy tévedek.
2010. jún. 5. 23:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Addig is, amíg a kolléga válaszol (nekem most el kell mennem), olvasgasd ezt:

[link]

2010. jún. 5. 23:58
 6/9 A kérdező kommentje:
utolsó te a legelső vagy?
2010. jún. 6. 00:02
 7/9 anonim válasza:
Muszáj, de én rettenetesen gyűlölöm.
2010. jún. 6. 00:21
 8/9 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

utolsó te a legelső vagy?"

Nem. Nézd a százalékokat a nevek helyén, az is ad némi támpontot. Egy napon belül nem változnak az értékek. Az emberednek 81%-a van ;-)

Elolvastad a leírást egyébként? Időközben megtaláltam itt a gyakorin, hogy mégiscsak lehet mp3-ból konvertálni csengőhangot iPhone-ra.

2010. jún. 6. 12:43
 9/9 A kérdező kommentje:
elolvastam de ettől függetlenül nem tudom feltölteni a zenéket és még mindig félek letörölni mindent az ájfonról:D
2010. jún. 6. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!