Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia X vagy huawei p10...

Sony Xperia X vagy huawei p10 lite?

Figyelt kérdés
melyik a jobb választás?
2018. jan. 24. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a Huawei telfont választanám,nekem az kinézetre is és a "belseje" szempontjából is jobban bejön.
2018. jan. 24. 14:08
 2/3 anonim ***** válasza:
A p10 lite biztosan nem lenne rossz vákasztás,szerintem ne a Sony-t válaszd.
2018. jan. 24. 22:21
 3/3 anonim válasza:

8 éve sony telefonjaim vannak, nagyon sokan fikázzák, de nekem eddig(koppkopp), se szoftveres, se hardveres bajom sosem volt velük. Elégedett vagyok velük. Mind hibátlanul működik. Őszinte leszek, soha nem láttam még sony x-et, csak olvastam róla...

Huawei-t ismerősöm nagyon favorizálja és tényleg jó eszközöket gyárt. Több készüléke is volt tőlük.

Ez a személyes véleményem, a Sony sztem nagyon drága, Huawei helyett, meg néznék árban egy xiaomit. Nekem biztos, hogy Xiaomi lesz a következő...

2018. jan. 27. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!