Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Internet mobilom mennyi kerül?

Internet mobilom mennyi kerül?

Figyelt kérdés

Vodafonnal vagyok, feltöltőkártyás. Kérdzném hogy ezzel rendesen tudok e internetre csatlakozni, ugy hogy nem kell aktiválnom semmit. És ha igen akkor mennyibe kerül, vagy perc alapon e van.

És még azt szeretném kérdezni, ha van ingyenes wifi (pl házba) és arra csatlakozom mobilrol, akkor azért is fizetni kell szolgáltatonak?

Sajnos a honlapjukon nem találtam ezekre választ. Köszönöm aki segitt.

2010. jún. 5. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:

"ha van ingyenes wifi (pl házba) és arra csatlakozom mobilrol, akkor azért is fizetni kell szolgáltatonak?"

Nem, az ingyenes, nem használod a szolgáltatót. Hasonló, mint egy bloetooth-os adatkapcsolat, csak gyorsabb.

2010. jún. 5. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:

"Kérdzném hogy ezzel rendesen tudok e internetre csatlakozni, " Igen.

"hogy nem kell aktiválnom semmit." Nem.

"És ha igen akkor mennyibe kerül" Három tarifa közül neked kell egyet kiválasztani 1500,3000,5000 Huf.

"vagy perc alapon e van. " Nem perc alapú.

"És még azt szeretném kérdezni, ha van ingyenes wifi (pl házba) és arra csatlakozom mobilrol, akkor azért is fizetni kell szolgáltatonak? " Ez ingyenes.

2010. jún. 5. 17:36
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi az infokat. Bár ezt a fizetési dolgot nem értem még mindig, hogy hogy van.

sajnos nem tudtam otthoni wifi-hez csatlakozni telofrol, azt irja ki: érvénytelen előlre megosztott WPA kulcs. fogalmam sincs mi az :(

2010. jún. 5. 17:48
 4/7 A kérdező kommentje:

már müködik megoldottam. :D

de sajnos ezt a Három tarifa közül neked kell egyet kiválasztani 1500,3000,5000 Huf. ezt még nem értem. pl majd suliba ha netezek, ott nincs wifi, nemtom hogy fog müködni.

2010. jún. 5. 17:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. A wifi nem egyenlő az internetelőfizetéssel.
2010. jún. 5. 19:15
 6/7 A kérdező kommentje:
tudom. de mint irtam ha nem wifiről hanem sima vodas netrol netezek, és nem előfizetéses vagyok, akkor mennyi pénzt vesz le vagy hogy számolja?
2010. jún. 5. 21:10
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el, a táblázat a lényeg.

Vagy, ha ritkán netezel, akkor: [link]

2010. aug. 2. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!