Mi lehet a baj a Facebook alkalmazással?
Figyelt kérdés
Karácsonykor egy új telefont kaptam, melyet az év eleje óta használok és azt vettem észre, hogy a Facebook alkalmazásom ugyan működik, viszont nem enged olyan egyes dolgokat, hogy pl. ránézhessek arra, hogy egy adott személy milyen oldalakat kedvel vagy az eseményeknél ha egy hosszabb szöveg van, akkor mindig szokott ott lenni egy "Tovább" funkció, mellyel bővíteni lehet a teljes szöveget és azt nem engedi nekem, hogy arra rákattintsak. Először azt hittem, hogy a frissítéssel ez megváltozik, de ez azután sem történt meg.
Akinél hasonló a helyzet, vagy van hozzá "szakértelme", az tudna nekem ebben segíteni?
2018. jan. 19. 10:29
1/2 anonim válasza:
Lehet akadozott a wifid vagy a mobilneted, és ezért nem jelenik meg minden.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, azok teljesen normálisak.
2018. jan. 21. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!