Hogy lehet még lentebb venni a telefon kijelzőjét? Samsung
hasonló bajom vam huaweien
én a lower brightness appot használom
a fényerőt igazából nem csökkenti, a színeket sötétíti, de legalább root nélkül megy
Kérdező: Ha kikapcsolod az automatikus fényerőállítást, akkor a minimum fényerő jóval gyengébb lesz, nekem már alig dereng.
#1: AMOLED kijelző esetén nincs olyan, hogy külön fényerő meg színek, minden szubpixel külön fényforrás, ami 0-tól max fényességig egyedileg vezérelhető.
#2: Az újabb Samsungokban (S6-tól fölfelé) alapból van kékfény szűrő is.
#3: Nincs semmi különösebb oka annak, hogy nem lehet lejjebb venni a fényerőt. Csak annyi, hogy ha engedik, hogy nagyon lehúzd, akkor pl. világos helyen egyáltalán nem látod a kijelzőt, és nem tudod visszacsinálni :)
#4 Tapasztalatból írtam. Az előző telefonom kijelzője enyhén elkezdett villogni ha így lehúztam külső programmal. Nem nagyon, de azért mégis zavart.
A legtöbb mai jobb telefonon le lehet annyira húzni, hogy világos helyen ne lehessen látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!