Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a kulonbseg a WLAN es a...

Mi a kulonbseg a WLAN es a wifi kozott?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 12:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
mármint a 12:28- as kifakadása a jogos...
2010. jún. 5. 12:57
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
izé... a 12:48- é
2010. jún. 5. 12:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

12:54: a hozzáértés úgylátom erős túlzás.

Miért kell szoftverezni? Mintha bármi köze lenne a wired vagy wireless technológiához a szoftvernek.

A wifi nem szoftvert vagy szoftveres megoldást jelent. Mindazonáltal már leírtam, hogy mi, nem ismétlem magam.

2010. jún. 5. 13:03
 14/18 A kérdező kommentje:
Ugy ertettem a kerdest, hogy ha VAN modem, akkor mindkettovel tudok-e csatlakozni. Vagyis a wifirol tudom, de WLAN-os telefonnal is lehetseges ?
2010. jún. 5. 13:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: nálad az ugyanaz mit jelent? :D

Olyat kérdezel most, amit ehhez tudnék hasonlítani: autóval és gépkocsival is el tudok jutni a szomszéd városba?

Válasz: a kettő ugyanaz.

Megint kérdés: Jód, de ha van autóút, akkor azt tudom, hogy autóval el lehet, de gépkocsival is?

...

2010. jún. 5. 13:18
 16/18 Jovanny ***** válasza:
51%
Hát ez egy kicsit túl lett bonyolítva. Mobilnál ha hotspoton vagy wlan routeren keresztül akarsz netezni, tök mindegy, melyik van a telóra írva. Egyébkét a wlan: wireless loacl area network, a wi-fi pedig wireless fibering. UGYANAZ. Szakmai szemmel is. :)
2010. jún. 5. 13:55
 17/18 anonim ***** válasza:

Ennyi dilettáns és hülye válasz egy helyen ritkán terem.

Remélem azóta tudjátok hogy miről beszéltetek.

A sok észkombájnnak csak WIFI lehet az egyetlen olyan átviteli mód, amivel kapcsolatot lehet teremteni két pont között?

[link]

2011. nov. 25. 10:07
 18/18 anonim válasza:
Nah látom a hülyeségnek már 2010 ben sem volt hiánya 😂😂😂 remélem azóta mindenki utána olvasott és rájött hogy ami itt lezajlott az egy szakszerű agyfasz :DDDD
2021. márc. 19. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!