Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 8Plust vagy az X-et...

IPhone 8Plust vagy az X-et érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
Nekem most Nokia Lumia 720am van.Melyikre spóroljak inkább? Mik a különbségek? Megéri azt a 70-80ezer ft plusz pénzt az X?
2018. jan. 15. 00:35
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem nem éri meg, kevésbé kiforrott technológia az a kijelző, valószínűleg lesznek vele bajok, míg az iPhone 8 belülről ugyanaz a telefon, viszont egy kiforrott technológiát használó kijelzővel.

Az OLED kijelzőknek adnék még egy generációnyi időt, mielőtt beszállnék.

2018. jan. 15. 00:48
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Egyébként gondolkodj el az Androidon, kedves kérdező. Ma már annyira fejlett, hogy én telefonokkal foglalkozóként személyesen nem vennék már iPhone-t. Most azt használok, de ez az utolsó.
2018. jan. 15. 00:49
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

X-et akkor ha nagyon tetszik, igazabol a kijelzo, meg a speci face id szenzorok a kulonbsegek. Ar/ertekben viszont inkabb a 8plus a nyero, ugyanaz a btang hardver es kamera, ami mar papiron is lemossa az osszes androidos telefont.

Olednek en se vagyok hive, a samuk pl rendesen be is egnek, rozsaszinek rendesen. Ez az X kijelzojenel kevesbe van igy, de bizonyos mertekben sajnos o sem kivetel! A 8 az egyik legjobb valaha keszult IPS kijelző viszont.

2018. jan. 15. 01:39
 4/8 anonim válasza:
51%
A papíronmosásról annyit hogy úgy kb 50 különböző kínai telefon leveri hardverben, tized annyi pénzért.
2018. jan. 15. 01:52
 5/8 anonim ***** válasza:
37%

Utolsó:

Küldj légyszi olyan kínai telefonokat tized annyiért kb 35ezer Forintért ami lemossa a X-et...

nemhogy tized annyiért de még 200-300ért sincs olyan kínai telefon mint az X, jelenleg a kínaiaknak és a többi gyártónak nincs olyan erős SOC-a mint a A11...

Igazából a X annyival jobb a 8Plustól,hogy a kijelzője Oled, de igazából a 8 IPS panele is gyönyörű.

+ ott a face ID, ami nem rossz, de a touch ID is tökéletessen megfelelő, és jelenleg még gyorsabb is.

Mondhatni semmivel nem tud többet az X.

Én ha most vennék iPhonet valószínűleg 8Plust vennék.

2018. jan. 15. 15:11
 6/8 anonim ***** válasza:
31%
Vegyél inkább Huawei Mare 10 pro-t,sokkal jobban jársz. Nagyon jó kis telefon lett.
2018. jan. 15. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:
31%
*Mate
2018. jan. 15. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
#1: 2010-ben már volt amoledes kijelzős telefon (Galaxy S), az Iphone-ba is a Samsung gyártja a panelt, nem nevezném kiforratlannak. TV-ket is gyártanak már oled kijelzővel.
2018. jan. 15. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!