DaronHUN kérdése:
Miért nincs hangja a telefonomnak? A5 samsung
Figyelt kérdés
Samsung galaxy a5 2016 os telefonom van, most 1 éves,ma délütán néztem rajta videókat,stb volt hangja de most este már nem volt..Ha üzenetem van akkor van hangja, vagy ha kihangositom a telefonomat...A volume maxon van, próbálkoztam ki be kapcsolással,fülhalgatóval tökéletesen működik, miután kihúzom megint nem..Ha valaki tudna segíteni?2018. jan. 13. 21:23
1/5 anonim válasza:
Több gondja is lehet. Ha szerencsés vagy, akkor csak szoftveres a hiba, de ha nem, akkor nagyon szívtad...
2/5 A kérdező kommentje:
A hangszóró maga jó,mert az értesítési hangok megvannak, viszont egy youtube videón nincs hang...A szoftveres hibára azért nem gondolok mert nem is jött ki a napokban új frissítés és még nyáron kijött rá az android 7.0 azt eddig hibátlanul futtatta..A telefont nem törtem össze,víz sem mehetett bele szóval nem értem
2018. jan. 14. 00:52
3/5 anonim válasza:
Mosgasd meg a csatlakozóba a fülest, vagy egy tűvel piszkáld meg . Lehet ott van kontakt hiba.
4/5 anonim válasza:
Ha a böngészőböl megnyitott youtube oldalon sincs hang?
És a zenelejátszonál?
5/5 A kérdező kommentje:
Semmit nem csináltam vele,és másnap reggel már jó volt..
2018. jan. 20. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!