Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik szolgáltatónál a...

Melyik szolgáltatónál a legolcsóbb?

Figyelt kérdés
Szeretnénk párommal egy új előfizetést kötni, mivel Ő 70-es, én pedig 30-as vagyok, és így igencsak borsos számlák szoktak kiérkezni néhány hosszabb telefonálás után. Melyik szolgáltatónál a legérdemesebb körülnézni? Az új számokról más telefont nem akarunk hívni, csak egymást, de azt olcsón. Szerintetek?
2010. jún. 4. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Vodafone-t piszkosul drága, azt ne.
2010. jún. 4. 23:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A következőt javaslom:

Vegyetek mindketten egy-egy pannonos kártyát, akarom mondani mostmár telenorosat.

Az egyikőtöknek előfizetésesnek kell lenni, a másik lehet kártyás (ha a másik is előfizetéses akar lenni, akkor lehet, de csak úgy, ha 1 néven van a 2 előfizetés). A telenornál (és nem a djuice-nál!!) a legkisebb előfizetés a 35 perc, ez 1295 Ft, ebből 35 percet le is beszélhettek mással, nem egymás között. Mikor ez megvan, jön a lényeg: a kettővel így együtt már az előfizetés vásárlásakor lépjetek be a családi csomagba (és ezért mondtam, hogy ha 2 előfizetés van, akkor a 2 a családi csomag miatt lehet csak 1 néven), és havi 930 Ft-ért annyit beszéltek egymással, amennyit nem szégyelltek, akár havi 31x24 órát is lehet.

Mindkettőtöknek meglesz a havi fordulónapja, ami az előfizetés vásárlásánál, a boltban dől el, hogy mi lesz az. Ezen a fordulónapon lesz levonva a kártyásnak az egyenlegéből a 930 Ft, és ezen a napon kap a számlás új 35 percet, ami lényegében nektek nem kéne, de mégis használjátok ki, ha már van.

Fontos, hogy legyen egy előfizetés, mert a családi csomag feltétele, hogy az egyiknek előfizetésesnek kell lennie, azért is ajánlottam a legkisebb előfizetést, de cserébe rengeteg ingyen beszélgetést kaptok egymás közt a családi csomaggal.

Így a számlás havi költsége: 1295+930= 2225 Ft, a kártyás havi költsége meg tisztán 930 Ft, aminek a fordulónapon pontosan az egyenlegen kell lennie. Ha nincs rajta és azon a napon nem tudják levonni, akkor automatikusan kiesik a családi csomagból, és már csak pénzért tudjátok egymást hívni. A levonás sikerességéről vagy sikertelenségéről sms-t fogtok kapni a fordulónapon. Figyeljetek rá. Ha kiesik a családi csomagból, újra lehet rendelni.

Remélem, segítettem valamit.

24/L

2010. jún. 5. 01:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Pontosítanám az utolsót: max. 100 órát beszélhettek egymással. De így is megéri!
2010. jún. 5. 05:19
 4/4 anonim ***** válasza:
24/L vagyok ismét. Téved a 3. válaszoló,mert a 100 óra kikötés a t-mobilnál van,a családbarát kedvezményben,de azt azért nem javasoltam,mert ott drágább a legolcsóbb előfizetés (nem 1295,hanem 1850) és van ez a 100 óra megkötés. A pannonnál (telenornál) semmilyen 100 óra megkötés nincs,ott korlátlan.
2010. jún. 5. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!