Eltűnnek a letöltött ikonok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a problémám, hogy a telómban van ugye a kezdőoldal és még annyi jobbra és balra amennyit szeretnék. Ezekre a helyekre rendszerve a játékokat, convertereket egy mappába raktam hogy a sok ikon ne foglaljon nagy helyet. És ez rövid időn belül már másodszor történik meg, hogy este kikapcsolom a telefont, majd mikor reggel bekapcsolom, ezeknek az ikonoknak a nagy resze nincs ott, de az alkalmazások közt megtalálom, meg is tudom nyitni, működik. Mai nap szintén ez van, újraindítottam a telómat, de csak pár ikon jelent meg pluszba.
Ha valaki tud segíteni, hogy hogyan oldjam meg a problémát, légyszi írjon!😢
2018. jan. 13. 10:12
1/1 Ypszilon1980 válasza:
Azért, mert az SD kártyán lévő alkalmazások ikonjai újraindítás után eltűnnek. Át kell rakni telefonra a játékot és akkor nem lesz ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!