Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honor 9 telefon vélemények?

Honor 9 telefon vélemények?

Figyelt kérdés

64 Gb tárhely ami tetszetős benne, meg a kijelző mérete még határeset, nem túl nagy.

Esetleg ebben az árkategóriában mit érdemes venni?

Lesz 2018-as modell is ebből? Csak 17-eseket látok.

2018. jan. 11. 19:07
 1/7 anonim válasza:
Egy hete használom. 2 telefonon gondolkodtam. A P10 és a Honor 9. Végül a Honor 9-re esett a választás. Egyáltalán nem bántam meg. Nagyon pörög, eddig semmivel nem tudtam szerencsére megakasztani. Nagyon szép telefon, kamera is gyönyörű képeket csinál. ujjlenyomatolvasó pontos és nagyon gyors. Eddig egy hét alatt egyáltalán nem találtam semmi problémát. Én nyugodt szívvel ajánlom neked. Igazából szerintem árkategóriában a legjobb.
2018. jan. 12. 23:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem ez mellett fogok dönteni. Köszi.
2018. jan. 13. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Árkategóriában szerintem ezeket érdemes venni. Még talán a Galaxy S7 vagy a Xiaomi mi6 jöhetne szóba.

2018-as modelleket hiába várod, feltételezem azért akadt meg ezen a készüléken a szemed, mert a pénztárcádnak is megfelelő az árazása. Amit 2018-ban fognak kiadni az 200.000-ről fog indulni.

Mind a két telefont a Huawei gyártja, belsőre ugyanazok, remélhetőleg a rendszer támogatás is ugyanannyira lesz hosszú a két telefon esetén. Szerintem amelyik külsőre jobban bejön, azt válaszd!

2018. jan. 14. 08:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Mivel a Honor 64 gigás, a Samsung meg 32 így a Honor-ra esik a választas. A Xiaomi meg nem tetszik.

Most is Samsungról írok, elég strapabíró, de az akkumulátorral vannak kisebb problémák(pl 60% alatt nem lehet vakuval fényképezni), valamikor hidegben kikapcsol, elejtéskor is ki tud kapcsolni és ha visszakapcsolom akkor 20-40% -al kevesebb töltöttséget mutat.

2018. jan. 14. 15:29
 5/7 anonim válasza:
Kérdés ala kérdés😊 Iphone 6s jobban megerne mint a Honor 9?
2018. jan. 15. 17:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, a 6 -os Iphone már régi modell, már nem sokáig támogatja az alkalmazásokat, stb. Én nem vennék olyat.
2018. jan. 15. 20:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Honor v10 et erdemesebb venni 140 ezerft,kirin 970 csucslapkaval
2018. márc. 20. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!