Leesett egy (nem okos) telefon, és nem tölt. Mi lehet a baja?
Mondtam, hogy NEM AZ ÉN TELEFONOM!
A tulajdonosa ejtette le a saját telefonját!
"Nekem azt mondták, hogy az udvaron leesett a fűre "
Nekem egy kollégém azt mondta, nem jó a kamera a mobiljában. Azt már nem tette hozzá, hogy azért lett oxidos a panelon a csatlakozó, mert eláztatta. Így megy ez.
A konkrét okát?? Valami meghibásodott, a fasse tudja, mi. Apukám, a telefondoktort hívd fel inkább.
Ha meg akarjátok tudni mi a baja akkor irány a szervíz, de szerintem nem érné meg.
A telefont csak dokkolóval probáltátok tőlteni?
Rendesen meg se próbáltátok vagyis kábelesen direkt módon.?
Inkább egy új/használt telefonnal jobban jár az illető.
A telefonnak 100 baja lehet attól, hogy leejted akár fűre akár betonra mindegy, ha az olyan a telefon akkor szétesik, meghibásodik könnyen főleg ezek a 10 000Ft os Nem nokia telefonok.
Azért az új nokiák gagyik már ezért vagy 10 000Ft alatti nokiát veszel vagy valami rendes telefont.
Áhh, semmi értelme szervízbe vinni egy ilyen mobilt, mert olcsó és ez egy olyan mobil, ami idős embereknek való.
Próbáltam az USB csatlakozón keresztül is tölteni, de azt se veszi.
Amúgy ez a telefon egy 62 éves tanáré, csak ide adta nekem, hogy hátha meg bírom csinálni, mivel már többször sikerült elektromos cuccokat megjavítanom. Mindegy, majd lesz másik telefonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!