Milyen telefont tudtok ajánlani?
Most egy iPhone 5s-em van, de már több, mint három éves.
Mostanában sokat hallom – iPhone-tulajdonosoktól is –, hogy túlárazott, ennyi pénzért kapunk ugyanilyen minőségben is.
Eddig oppo-készülékeket néztem, pluszban megakadt a szemem a Xiaomi Mi6-on.
Szóval ha tudsz/tudtok ajánlani valami jó telefont (ami nem robban le másfél év után..), kérlek, tedd meg!
(Nem szeretnék márkaháborút, gyakran látni itt ilyet..)
Árat igazából 70-80 ezertől max 250-300-ig gondoltam.
(Semmi extra dolgot nem művelek telefonon, mármint nem játszom, vagy ilyesmi)
Azért cserélném le, mert már csupán fél napot bír az akksija. Több hercehurca lenne a cserével, mint egy új telefonnal.
Nem néztem a piacot, nagyon nem is értek hozzá. Csupán ismerősök tapasztalata alapján merültem el abban a két márkában
Az a Oneplus tényleg elég böszme, néztem magyar és külföldi véleményeket is.
Köszönöm a válaszaitokat, megy a zöld kéz!(:
Xiaomi mi 6-ot nem ajánlom! Nincs benne B20, ezért sok helyen nem lenne 4G-d, nekem is Xiaomim van, és a B20 hiánya mellett az antennája is elég gyenge, és ez nem valami jó párosítás :\....
Másrészt szerintem nyomkodj meg vásárlás előtt egy 5.5 colos telefont, lehet ha megtudnál barátkozni a mérettel. Én megbántam hogy csak 5 colos tellót vettem, több helyzetbe jelent előnyt a nagy kijelző mint hátrányt. Nem csoda hogy ez a méret a legnépszerűbb mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!