Melyik telefon éri meg jobban? Iphone X vagy Samsung Galaxy S8?
Természetesen az iPhone.
Samsungot csak a csórók meg a lúzerek vesznek.
Utolso.
Szerintem te meg valami 14 eves kisgyerek vagy,szoval te is csoro vagy ,a szuleidnek van penze,de ha ilyen stilusban folytatod az eleted akkor egy senki leszel es a "csorok"tol fogsz keregetni a Tesco elott aprot.
Mi az ,hogy luzerek?😅
En egy Huawei P8 Liteot hasznalok, mert ez teljesen megfelel nekem, havi 280.000et keresek ,sztem valoszinusitheto,hogy telne jobbra is.
185cm vagyok 80 kilo ,7 evig boxoltam es a karom valoszinu vastagabb mint a tested. Akkor en luzer vagyok? Gondolkodj mar el kicsit.
Utolsó:
A napokban leszek 36, 86kg, 182cm és havi 800.000-850.000 körül keresek.
Ha jól számolom ez valamivel több mint a te kettőnyócvanad huavejjel.
Szóval igen, lúzer vagy...
Akkor magyarorszagot nagy atlagban leluzerezted,gratulalok.
Ha ilyen ertelmiszinted es felfogasod van ,akkor nem igazan ertem mivel keresel annyit,de nem is erdekel.
Nem ervekkel tamasztottad ala az Iphone-t csak irtad h akinek nem az van az luzer.
Ha te idejarsz arcoskodni akkor eleg szar eleted lehet.
Számok, statisztikák és vélemények alapján az iPhone a jobb. Persze az ára is ennek megfelelően másabb.
Bár nincs olyan hogy rossz, ezt neked kell eldöntened melyik a kézenfekvőbb modell és gyártó számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!