Van meg ra esely h jo lesz? Samsung galaxy core prime a telefonom. Ráborult a cola es beázáskor kikapcsolt. Majd bekapcsoltam. Fog meg mukodni?
Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 16:10
1/4 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem h a you tube nem szol. A hivas sem kiveve ha ki van hangositva😫
2018. jan. 6. 16:11
2/4 A kérdező kommentje:
Maskor bezzeg mindenkinek irtok!!
Surgos lenne
2018. jan. 6. 16:55
3/4 anonim válasza:
Tesa, örülj hogy a sim kártyád nem ázott szét, egyébként nem hiszem hogy javulni fog. Amikor valamilyen folyadék éri a telefont nagy mértékben, akkor az az első hogy amennyire tudod, szétszeded, és rizsbe rakod. Hagyod állni páe napig, aztán újra összerakod, és hogyha szerencséd van, akkor mükszik. De ugye te nem sima vízzel, hanem kólával mártottad be, amiben egy csomó olyan anyag van, amit nem hiszem hogy szeret a telefonod. Azt javaslom a következőkben hogyha nagyon szeretnéd egymás mellett tartani a telefonod és az üdítőd, akkor ne kóla legyen az üdítőd, és ne is valamilyen szén-dioxiddal dúsított szar, hanem egyszerű víz. Mert az még talán teljes egészében ki tud jönni. Sanyi voltam oszt csh
4/4 A kérdező kommentje:
Ok.cs😁
Am kossz Sanyi de mar jo lett mert kalyha mellett kiszárítottam
2018. jan. 10. 05:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!