Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy működik a részletfizetéss...

Hogy működik a részletfizetéssel történő mobilvásárlás? Ezekkel a körülményekkel én jogosult vagyok rá?

Figyelt kérdés

Én jogosult vagyok rá?

19 éves vagyok, munkahelyem nincs, de állandó havi jövedelmem (30 ezer forint - árvasági segély) van. Szülői házban élek. 1 darab szolgáltatás van a nevemen, aminek a közüzemi számláját el tudnám vinni a vásárláshoz. Ezekkel a feltételekkel jogosult lennék egy mobiltelefon részletfizetéssel történő vásárlására valamelyik telefon szolgáltatónál?

2010. jún. 4. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:

ott nem kérdeznek semi ilyesmit, hogy jövedelem

nem házat veszel csak 1 mobilt

2010. jún. 4. 14:18
 2/4 anonim válasza:
Nekünk pár éve kérdeztek ilyeneket, nem is vehettük meg amit akartunk, de azóta lehet már nem ilyen szigorúak.
2010. jún. 4. 15:47
 3/4 anonim ***** válasza:
t-mobilban nem kérdeznek ilyesmit azt tudom , pannonnál (vagyis telenor) még munkáltatóit is kértek anyámtól pl , ott is hagytuk őket.
2010. jún. 4. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
A részlet fizetést nem a szolgáltató adja, hanem valamelyik bank. Ha náluk nem vagy hitelképes, nem engedélyezik.
2010. jún. 5. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!