Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri 16Gb -os...

Prado09 kérdése:

Szerintetek megéri 16Gb -os memóriát vennem 5800-ba, vagy nem bírja?

Figyelt kérdés
tapasztalatokat várok!
2010. jún. 4. 12:52
 1/5 anonim válasza:
Szia, attól függ. Gondold végig, hogy ki fogod-e használni a 16G-s kártyát. Ha filmeket /sokat/, mp3-at /rengeteget/,vagy ha nagyon-nagyon sokszor készítesz vele nagyon jóminőségű videót, akkor jó ötlet. Viszont, ha igazából annyira ezek neked nem fontosak /nekem van nagycsomó 60 perces meg hosszabb mix, jópár zenei album, pár hasznos program ;-) , képek, videók/ akkor nem éri meg vásárolni 16G-s kártyát 5800-ba. Ja nekem 2G-s van benne, és tökéletesen elférek rajta, úgy hogy mindent a kártyára telepítek, a belső memórián semmi nincs szinte csak a rendszer íg azon 66M szabad hely van, a memóriakártyán meg 433M szabad. Remélem értékelhető válasszal tudtam szolgálni. További szép napot kívánok! Üdv.
2010. jún. 4. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tom nekem a 32GB kevés volt az N97 -be :D
2010. jún. 4. 16:18
 3/5 anonim válasza:
16:18-as hogy-hogy kevés volt a 32GB? Mik voltak rajta annyi? Mivel tudtad telepakolni?
2010. jún. 4. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
filmek mp4 formátumba :P Az aktuál favorit PC játék csomo zene :P
2010. jún. 4. 22:00
 5/5 A kérdező kommentje:
akkorr bírja a 16 ost ugye! Mert nekem 4GB van és kevés
2010. jún. 5. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!