Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 7 meddig lessz gyors,...

Iphone 7 meddig lessz gyors, jól használható?

Figyelt kérdés
Az iphone 7-et körülbelül mikor éri utol az apple lassitása?

2018. jan. 4. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkor ha szar lesz az akksi, lehet cserélni, abszolút nem para. De egyebkent normális használat mellett abszolút fantom probléma ez a lassítós hiszti. Szoftveres kb 5 év múlva nem fog további támogatást kapni szoftveresen.
2018. jan. 4. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Már utolérte. Az 1 évnél régebbieket lassítják már.
2018. jan. 5. 07:14
 3/7 A kérdező kommentje:
De még nem érezhető 6s en se igazán de 6-5s en már eléggé
2018. jan. 5. 08:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt még nem lehet tudni hogy mikor siettetik meg a lassitást, de lehet hogy hamarabb mint gondolnák.
2018. jan. 5. 13:58
 5/7 anonim ***** válasza:
25%

Nekem egy 2 éves 6-om van, nem lassult semmit, erre varrjatok gombot.

Ja hogy talán nem csak egy index cikk elolvasása alapján kellene véleményt formálni es anoniman hülyeségeket mondani?

2018. jan. 5. 19:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem egy ismerősnek lassult be az iphone 6osa :) de nyilván te csoda vagy
2018. jan. 6. 23:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nemrég adtam el az iPhone 6-os telefonomat. Akksi csere történt, változás kb. plusz 1 óra készenlétben... Lassú volt, nem tetszett már, kikapcsolt, alig pár órát bírt csak és töltő nélkül el sem tudtam indulni bárhová. Eladtam. Váltottam újra Androidra. Elégedettség megvan, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hiányzik az iOS és maga az iPhone. Most néztem, hogyha lenne annyi pénzem, vennék egy iPhone 8-at netán egy iPhone SE-t, de az utóbbi már neccesebb - lehet kicsi lenne nekem. Az iPhone 7-et én nem cserélném le még a helyedben. Akkor inkább várok és amint szarakodik cserélek más típusra. Amíg jól használható, akksi idő oké, addig nem kell eladni. Most ígértek 2018-ra 3 új iPhonet, de az a hír járja hogy nagyon nagyok lesznek...🤔 Szerintem ezzel az Apple megint be fog faragni, hacsak legalább egy kisebb verziót ( 4.7" ) colos szériát nem hoz ki. Meglátjuk. 🤗
2018. jan. 29. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!