Kinek milyen színű telefon tetszik?
2018. jan. 3. 19:42
2/15 anonim válasza:
Bármi jöhet, ami férfias, vagy unisex. Kialakítástól is függ a dolog, egy Note 8-at például biztos nem vennék meg fehérben, míg egy LG V20-at minden további nélkül.
4/15 anonim válasza:
Fekete, de nem ez alapján választok, ha olcsóbban megkapnám azt a mobilt, amit kinéztem, de csak fehérben vagy rózsaarany színben volna, megvenném, úgyis vennék rá tokot, csak ez esetben nemm átlátszót, hanem feketét
6/15 anonim válasza:
Arany (olyan bézs szerű), illetve bordó
9/15 anonim válasza:
Én is nő vagyok, és gyűlölöm a rózgold színt, főleg mikor mondják hogy az olyan csajos. :) Nem tudom miért hiszi mindneki hogy egy nőnek csak rózgold, vagy fehér telefonja lehet. Nekem a bézs tetszik, de csak akkor ha elöl is bézs, nem fehér. Tehát az egész telefon bézs legyen. Vagy még a Huawei-nek van egy nagyon szép kék modellje, most nem tudom pontosan melyik, talán a P10. És a fekete telefonok is tetszenek nő létemre, sőt most is olyan van. :)
10/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!