Xiaomi Redmi Note 4 vagy 4X?
Hosszú tanácskozás végre eljutottam oda, hogy leszűkítettem a kört erre a 2 telefonra. Viszont most itt megragadtam, tudom, hogy a 4X olcsóbb kicsit, kompaktabb 5 colos kijelzővel.. a Note 4 kicsit erősebb hardveresen, és 1080-as kijelzője van.
Viszont az 5,5 col tényleg hatalmas, bár nagyon nagy kezeim vannak, kétségeim támadtak affelől, hogy mennyire kényelmes az egykezes használat.
4X/ Note 4 tulajok, mit tudnátok mondani?
4X tulaj:
Ha neked nem okoz gondot a nagyobb kijelző, akkor mehet a note 4, de a 4X-el sem jársz rosszul.
Bármelyiket választod, lesz egy jó telefonod! :)
@18.48 Voltam ma a Telenornál, egyetlen Note 4-esük volt raktáron, így meg tudtam nézni. :D
Egyszerűen szívdöglesztő, ahogy kinéz, és nem annyira hatalmas, mint hittem, szóval azért is ilyet rendelek, nem 4X-et.
A 4X-ben Snap 435 van, ami gyengébb, és nincs benne B20 se, szóval azt tényleg kevesebben veszik itthon.
Van a Note 4-ből MTK Helio X20 CPU-s is, az 10 magos, az erősebb, viszont nagyon melegszik és az akksit sokkal gyorsabban eszi.
"A 4X-ben Snap 435 van, ami gyengébb, és nincs benne B20"
A global verzió tudja a B20at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!