Emagtól rendelt telefon garanciás javítása? (Bővebben lent)
Az Emag oldalról rendeltem egy samsung telefont 2 éves garanciával.
Az lenne a kerdésem hogy ha valami baja lenne akkor egy sima samsung szervizben megcsinálják vagy vissza kell küldeni az emagnak?
Garanciapapírt küldenek hozzá?
Szia!
Volt tavaly egy telefonom, amiben egy egyszerű hangszórócserére lett volna szükség, írtam az emag-nak egy e-mailt, hogy gond van a készülékemmel(még garanciás volt). Ők válaszoltak, hogy küldenek futárt a telefonért, készítsem össze a tartozékokkal, illetve a garancialevéllel, és adjam át a futárnak a csomagot, mert Ő tudni fogja a címet. Ez szépen meg is történt, hetekig nem hallottam a telefonról. Akárhányszor hívtam őket, mindig kitaláltak valamit, hogy merre jár éppen a készülékem... A végén 2hónap türelmes várakozás után felhívtam az ügyfélszolgálatot, és számonkértem őket van telefon, avagy nincs, hol van??? Mire kinyögték, hogy nincs meg... Megállapodtunk abban, hogy ugyanabban az árkategóriában ingyen küldenek másik készüléket, csak válasszam ki. Szóval sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!