Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlanátok?

Milyen telefont ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy új telefont venni magamnak,25.000 Ft a legtöbb,amit adnék érte.Kártyásat szeretnék,valami könnyen kezelhetőt,amihez lehetőleg járjon netes csatlakozó(vagy mi),meg esetleg még fülhallgató,de ezek nem létfontosságúak.Szeretnék vmi T-mobile-os telefont,mert nekem mindig is az volt.Szeretném,ha nagy kijelzős lenne,és nem Nokia.vagy Samsung vagy Sony Ericcson.

Tehát...mit ajánlotok?

Készülék nevet kérek!:D

2010. jún. 3. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:

nem Nokia.vagy Samsung vagy Sony Ericcson?!

A Nokián és a Sony Ericsonon-on kívül a többi mobil márka hulladék...

2010. jún. 3. 22:31
 2/8 anonim ***** válasza:

én csak a sony ericsson-t ajánlom.

xperia x1:

[link]

vivaz:

[link]

aino:

[link]

plussz a többi xperia sem rossz...

2010. jún. 3. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:

ma 22:31:

Szerintem meg a Sony Ericsson és a Motorola hulladék.

2010. jún. 3. 23:18
 4/8 anonim ***** válasza:
A Motorola az egyik legmegbízhatóbb és legminőségibb anyagokat felhasználó gyártó
2010. jún. 3. 23:20
 5/8 anonim ***** válasza:

ma 23:18

Miért favorizálom annyira a Sony Ericsont?

Elég rég óta van.

Ahhoz írják a legtöbb firmware-t flash-t, programot stb...

Adatkábel és internet híján bármelyiket tudod frissíteni, amiért fizetned kéne egy szervizbe...

Sony Ericson T230-as telefonunk (nem mai darab) a mai napig tökéletesen működik.

A nokia az egy név az mellet nem lehet csak úgy elsiklani.

LG,Samsung? Ők inkább maradjanak más elektronikai cikkeknél mert a mobiljaik kritikán aluliak.

2010. jún. 4. 00:14
 6/8 anonim ***** válasza:
2.: Hát ezek nagyon 25ezerbe kerülnek xD
2010. jún. 4. 18:47
 7/8 A kérdező kommentje:
A Samsung(azaz újfajta) a T-mobilenál most 20.800 vmennyi(még a nyolcszáznak föle van)...szóval ha lesz olyan Győrbe,akkor ott veszünk:)^^
2010. jún. 5. 21:37
 8/8 anonim válasza:
Én csak azt tom mondani hogy Nokia. Tom hogy írtad hogy ne, de az a legjobb telefonmárka.
2010. jún. 8. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!