Samsung galaxy s8 vagy iphone 7? Melyik "élne " tovabb?
Tehat. Tervbe van egy új telefon. Mindkettő tetszik es nagyjából egy árba is vannak. Jelenleg androidot használok.
Szerintetek melyik telefon élne tovább normalis használattal. Tehát nem nyúznam. Alap 2 évet kibírna mindkettő ugye? És ha valaki esetleg használta vagy használja mindkettőt jó vagy rossz tapasztapat barmiről?
Előre is köszönöm a segítséget. C:
Nekem az S8+ van, július óta, eddig elégedett vagyok.
Számomra az Iphone nem alternatíva, a szűk kompatibilitása és kicsi olcsó vagy ingyenes alkalmazás-választéka miatt.
Igazán androidhoz szokott ember csak akkor tud gond nélkül átállni IOS-ra, ha az androidos készülékét ki sem használta, vagy gyakorlatilag korlátlan anyagi lehetőségei vannak a kompatibilis hardverek beszerzésére.
Aki viszont a telefont csak FB-ra, játszogatásra, fényképezgetésre használja, az nyugodtan válasszon valami olcsóbbat, ilyen igénnyel kár ezekre költeni.
"oleg, hogy 4s-em ota minden ios kb ugyan ugy nez ki."
Kinézetre igen, de azért rengeteget fejlesztettek rajta. Assz'em 10-esnél jöttek némi dizájn változások, sok fanatikus almás be is rágott rajta.
Fejlődik az IOS is erősen, de a szoftver bővülésével és a sokkal gyakoribbá vált frissítésekkel jönnek pont azok a hibák is, amit az apple-fanok mindig az android hibájaként róttak fel, instabilitás, akkuzabálás, újraindulások, fagyások....amiből azandroid azért már rendesenkinőtte magát (az android rendszer, ami nem azonos az alja kategória 1 GB ramos, 8 GB belső tárhelyes, csigaprocis hardvereivel, ott természetesen a legjobb rendszer is fosch teljesítményt hoz).
Az Apple fejlesztési piacvezetőből eléggé másoló-kullogóvá vált, szoftverben, hardverben is kénytelenek az android csúcskategória vevői igényeit követni.
Ettől még minden, csak nem rossz, egyszerűen nekem a az ár/érték arányban szolgáltatásai miatt alul marad pl. a mostani S8+-omhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!