Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan kell a sony z3 compact...

Hogyan kell a sony z3 compact mobiltelefont hard resetelni?

Figyelt kérdés

Betört a képernyőm és a feloldási zárat pont ott nem érzékeli, ezért nem tudom kioldani a telefonom.

Rákerestem, hogy hogyan kell hard resetelni, de a leírtak alapján nekem nem csinál semmit.

Ha beviszem valami mobilos boltba meg tudják nekem csinálni? Nem fogják azt hinni, hogy lopott vagy ilyesmi? Használtan vettem így nincs számla róla, bár egy adásvételim van amin rajta az imei szám stb...

2018. jan. 1. 20:58
 1/10 anonim ***** válasza:

őket nem érdekli hogy lopott

adb-n keresztül nem férsz hozzá?

2018. jan. 1. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Hard Resettel mit €rsz el? Torlodik rolaa minden
2018. jan. 1. 21:23
 3/10 A kérdező kommentje:

első: mire gondolsz? nem vagyok mobil zseni :D

második: legalább be tudok lépni.. mert mit kellene vele csinálnom?

2018. jan. 1. 21:35
 4/10 anonim ***** válasza:
OTG-t nem tudja? Mert egérrel lehetne kezdeni valamit vele.
2018. jan. 1. 21:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Mi az az org?? ☺😂
2018. jan. 1. 21:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Bocs OTG
2018. jan. 1. 21:59
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

Egy ilyen kábellel lehet egeret működtetni vele. Akkor nem kell az érintőképernyőhöz nyúlni. Akkor pont úgy működik mint például egy laptop.

2018. jan. 1. 22:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Még olvasgass.

[link]

De ha jól látom a leirást, a Z3 nem tudja.

2018. jan. 1. 22:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Ahha!! Értem!! Sajnos nem tudom, hogy tudja e a telefonom. Holnap beviszem szervizbe, esetleg ott kérdezzem meg?
2018. jan. 1. 22:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Jó tipp volt az OTG, sikerült vele felnyitni és még használni is tudom, amíg nem veszek másikat :) köszönöm
2018. jan. 3. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!