A vízálló telefonokat is meg tudják javítani, vagy ezeket már automatikusan cserélik, ha szervizbe kerül?
Figyelt kérdés
Körülbelül 10 hónapja vettem egy Sony Xperia Xz mobiltelefont,és sajnos az utóbbi időkben a következőket tapasztaltam: Ahogy feltöltött a készülék,és levettem a töltőről,30 perc alatt 20-20%-ot is esett az akkumulátor energiaszintje.Holott csak a gyári alkalmazások mellett maximum 4-5 alkalmazás van rajta.[Fb,messenger,shazam,helyi menetrend] Illetve azt is tapasztaltam,hogy nagyon felforrósodik a készülék,valamint az alkalmazkodó fényerő funkciónál,ami a környezetéhez idomul,elkezd vibrálni a képernyő. Azt tudni kell,hogy én mindig is nagyon vigyáztam mindegyik telefonomra. Ezt is ahogy megvásároltam,azonnal üvegfóliát rá a helyi üzletben,ahol vásároltam,illetve szilikon tokot vettem rá. Lényegében nem is használtam túl sokat,mert sokat dolgozom,és munkaidőben nem lehet nálam a mobil.De amikor nálam volt,akkor is leginkább internetezésre,illetve zenehallgatásra használtam.2018. jan. 1. 15:09
11/14 anonim válasza:
Amúgy nem csak T-Mobile-nál van így, csak épp itt találtam meg.
12/14 anonim válasza:
Te is aztán nagyász vagy kérdező.
Tudsz ám okoskodni Vaze :D Cserélik ingyen, sőt kapsz is egy nyalókát... xD
13/14 A kérdező kommentje:
Nem akarlak elbátortalanítani a gúnyolódástól,kedves utolsó válaszadó. De igen,már nálam is volt rá példa,hogy nem javították a készüléket,hanem kicserélték a fődarabod. Mindenesetre,Boldog Új Évet kívánok.
2018. jan. 1. 17:08
14/14 Ypszilon1980 válasza:
Mivel nem cserélhető az akksi, csak szervízben ezért kötelesek megjavítani ingyen, még jótállásos.
Nekem is Sony van, egy hét múlva vittem javítani, ingyen szinte mindent kicseréltek rajta,sőt az ügyintéző sem untatott ilyen hülye szöveggel, hogy az akksi az ebbe nem tartozik bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!