Feltöltőkártyás előfizetést szeretnék venni, jelenleg melyik a legjobb szerintetek?
Telenornál és a Vodafonnál egységesen 19Ft-os percdíjjal találsz ilyet, a Telekomnál van olyan, hogy 25ft a percdíj, de be lehet állítani egy kedvezményt, ami azt jelenti, hogy hálózaton belül 9Ft, minden más irányba 19ft a percdíj.
Tehát, lényegében mindegy árban. Fontosabb, hogy a te helyeden melyik cégnek van jó lefedettsége és az ismerőseid milyen szolgáltatónál vannak, mivel nekik kedvezőbb lehet hálózaton belülre telefonálni.
Pl., ha sok a Telekomos ismerősöd, nem nagyon jó ötlet másik szolgáltatótól venni, mert lehet azt ingyen hívnák, ha meg mástól veszel azt meg nem.
2. Vagyok.
Annyi még, hogy ha készüléket nem veszel csak sim kártyát, azt nem kell a szolgáltatónál venni feltétlenül.
A Tescoban van a pénztárnál Vodafone-s, 500Ft-ért. A Mediamarktba is van Telenoros és Telekomos is, van amelyiken 0Ft van, de van ami 1000Ft, de van 600Ft a kártyán.
Ilyen helyen annyi előny van, hogy bizonyos keretek között választhatsz tel számot. Tehát ki van rakva 20-30 db kártya is, és azt hozod el, amelyik szimpatikus.
Viszont, az így vásárolt kártyát te kell, hogy aktiváld, ami nem bonyolult, telefonon ( arról a,simről amit vettél), vagy interneten lehet megtenni.
Ha bemész a szolgáltatóhoz, ott viszont készen kapod a simet, semmit nem kell vele csinálnod.
Az árak szinte teljesen egyformák, én Telenor-t használok, ajánlom, jó a lefedettség, tiszta a beszédhang, a netes felületen könnyen elintézek mindent.
Ezek olyanok, hogy ha 2-3ezer Ft-ot rátöltesz egyszerre, akkor egy évig él a tel szám. Megérné váltani, mert a vonalas telefonnak lehet, hogy egy havi díja ennyi.
Így gondolom készülék is kell, valamelyik szolgáltatóhoz menjetek be és ott egy nyomógombos telót válasszatok szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!