Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok a Xiaomi Redmi...

Mit gondoltok a Xiaomi Redmi 4X telefonról?

Figyelt kérdés
Új telefont keresek, s ezt találtam ami az elvárásaimnak is megfelel, s még jó árkategóriában is van. Azoknak akiknek már picit hosszabb ideje van meg ez a telefon, mit gondolnak róla? :)) (Leginkább az aksi erőségére, s a kamera milyenségére vagyok kiváncsi). Előre is köszönöm a válaszokat! :))

2017. dec. 25. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Úgy érted, hogy nem megy beütni a google-be, hogy "Xiaomi Redmi 4X teszt"?
2017. dec. 25. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon meg vagyok vele elégedve! Az aksi brutális, a 4100mAh 2 napra elég rendes használat mellett. A kamera szép éles és szín gazdag képeket csinál, külön jó benne a HDR funkció! A processzor és a RAM mindenre elég (8 x 1,2GHz, és 3 GB), sosem volt még akadás lefagyás vagy bármilyen probléma, minden játékot/programot visz. A rendszer vásárláskor android 6.0.1, de rendszeresen érkeznek frissítések hozzá, nálam már a legújabb MIUI rendszerrel, az android 7.1.2 fut! Ja az kimaradt hogy a MIUI a Xiaomi saját rendszere, jól optimalizált, és teljes mértékben a felhasználókra alakították: rengeteg hasznos funkció van beleépítve, mindenre gondoltak: hívásrögzítő, képernyőfelvevő, iránytű, vírusirtó, szkennerek, mindenféle számológép, rengeteg ingyenesen letölthető téma és háttérkép, és ezeket mind saját programként rakták bele, nem az áruházból vannak letöltve! A kijelző szép és éles, a telefon külseje kicsit az Iphone-ra hajaz, de nem teljesen egyforma. Az anyaghasználat jó, fémháza van a telefonnak, egyáltalán nincs gagyi hatása. Rajtam kívül még 4 ismerősömnek van szintén ez a telefonja, és mind meg vannak vele elégedve.

Ha még nem tudod hogy hol vennéd, őket tudom ajánlani, én innen rendeltem, 2 nap alatt kihozták, és EU szabványú töltőfejet adtak hozzá! (ez nem mindegyik áruháznál van így) Ja és asszem itt a legolcsóbb

[link]

2017. dec. 25. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kimaradt az ujjlenyomatolvasó: gyors és pontos, érintéskor rögtön feloldja a telefont!
2017. dec. 25. 11:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a második felhasználó válaszát! :)
2017. dec. 25. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én pont a 4x-rõl írok, de mondthatok sok újat. Legjobb, ár/érték arányban verhetetlen. puremobile.hu-ról rendeltük, azt írták, 29-re érkezik, mégis ideért karácsonyra. :) Jó, hogy egyes telepített appot ki lehet törölni, alapból rajta vannak fontos appok. Sokkal gyorsabb, mint amire számítottam. Az ujjlenyomatolvasó is jó, több ujjat lehet használni. Mondjuk néha nem fogadja el, de csak ritkán. Tegnap egész nap nyúztam este 10-ig, csak ma 9-kor kellett töltõre rakni. Imádom. *-* Bár a hosszú ö-t hiányolom. :D
2017. dec. 26. 10:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi, hogy pont ma frissített miui 9, és android 7.1-re. 15 app ellenére még gyorsabb lett és lassabban is merül. Szinte ajándék 45 ezerért. 👍❤️
2017. dec. 28. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!