Mit gondoltok a Xiaomi Redmi 4X telefonról?
Én nagyon meg vagyok vele elégedve! Az aksi brutális, a 4100mAh 2 napra elég rendes használat mellett. A kamera szép éles és szín gazdag képeket csinál, külön jó benne a HDR funkció! A processzor és a RAM mindenre elég (8 x 1,2GHz, és 3 GB), sosem volt még akadás lefagyás vagy bármilyen probléma, minden játékot/programot visz. A rendszer vásárláskor android 6.0.1, de rendszeresen érkeznek frissítések hozzá, nálam már a legújabb MIUI rendszerrel, az android 7.1.2 fut! Ja az kimaradt hogy a MIUI a Xiaomi saját rendszere, jól optimalizált, és teljes mértékben a felhasználókra alakították: rengeteg hasznos funkció van beleépítve, mindenre gondoltak: hívásrögzítő, képernyőfelvevő, iránytű, vírusirtó, szkennerek, mindenféle számológép, rengeteg ingyenesen letölthető téma és háttérkép, és ezeket mind saját programként rakták bele, nem az áruházból vannak letöltve! A kijelző szép és éles, a telefon külseje kicsit az Iphone-ra hajaz, de nem teljesen egyforma. Az anyaghasználat jó, fémháza van a telefonnak, egyáltalán nincs gagyi hatása. Rajtam kívül még 4 ismerősömnek van szintén ez a telefonja, és mind meg vannak vele elégedve.
Ha még nem tudod hogy hol vennéd, őket tudom ajánlani, én innen rendeltem, 2 nap alatt kihozták, és EU szabványú töltőfejet adtak hozzá! (ez nem mindegyik áruháznál van így) Ja és asszem itt a legolcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!