Miért ilyen jó telefon a Samsung Galaxy J1 (2015 kiadás)?
Figyelt kérdés
2 magos, 1.2 GHZ, 512 MB RAM, 4 GB tárhely.
5 megapixeles hátlapi kamera autófókusszal, vakuval.
Kapacitív TFT kijelző, 4.3 és 640*480 felbontás.
2017. dec. 25. 10:54
1/13 anonim válasza:
Tényleg nagyon jó telefon, sajnálom, hogy leváltottam. :(
Messengerre, Facebookra meg kis játékokra elég lett volna még most is, rossz döntés volt, hogy eladtam.
2/13 A kérdező kommentje:
Én is imádom. Egy álomtelefon!
2017. dec. 25. 11:07
3/13 anonim válasza:
Végső soron kb mint a Trabant, az is jó volt a maga nemében. De azért egy kicsit halad az idő.
4/13 anonim válasza:
#3: Igazad van. Ma már azoknak nem érdemes megvásárolni, akik nagyon jó kamerára, processzorra, és miegymásra vágynak.
Ha FB lite és Messenger kell, nem rossz választás.
5/13 anonim válasza:
Pedig olyan jó telefon, jobb napjain a messengert is képes kisebb laggokkal futtatni 😍
6/13 anonim válasza:
Szerintem is az, nekem is volt ilyen telóm és imádtam........ abban az 1 hétben, amíg normálisan működött...
7/13 anonim válasza:
Első adandó alkalommal b*sztam neki a falnak ezt s jó kis telefont!
8/13 A kérdező kommentje:
7 válaszolónak ennyit: barom.
2017. dec. 28. 00:59
9/13 anonim válasza:
Kérdező: nagyon igaz.
FOREVER J1! 😍😍😍😍😍😍
10/13 anonim válasza:
Na, ez a kérdés mehet a humor kategóriába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!