TELEFONTOLTO! Vajon mitol lehet?
Ma ejjel nagyban vegzem a dolgom es egyszer csak arra leszek figyelmes hogy igen furra szag van!(mintha valami meggyult volna)! gondoltam hogy szetnezzem a kabelek kozott hogy minden rendben van-e?! mindent megnezem a szamitogep korul es egyszer amikor odaerek ahol bevan dugva a telefonom erzem hogy igen budoseg van es az eget szag is erosebb! megnezzem a telefontolt ami benvan dugna a telefonba(usb-kabeles) hogy annak a vege meleg es olvadozik!! ha nem veszem eszre egy 10-20 perc utan biztos hogy meggyult volna! MITOL LEHET EZ ?
ja es a telefonom aljan is erzodik az a szag! a telefon mukodik vagyis nem tapasztaltam valtozast rajta! ugy-e nem karosithatott is meg valamit benne ?
"Ma ejjel nagyban vegzem a dolgom es egyszer csak arra leszek figyelmes hogy igen furra szag van!"
Amikor az ember a dolgát végzi, ott mindig vannak szagok. Hogy mennyire furcsák az nagyban függ az étrendtől.
Szerintem is zárlatos lett a töltő adaptered a telefon csatlakozónál. Gyakori hogy a vezeték megtörése miatt lesz zárlat.
Dobd ki a töltő adaptert és vegyél másikat. Ezt már ne használd! Akkor se ha úgy tűnik hogy működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!