Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei P10 Lite 2018-ban?...

Huawei P10 Lite 2018-ban? Vélemények a telefonról? Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
Szeretnék 2018-ban egy új telefont vásárolni, eleinte egy iPhone 7-est szerettem volna, de mivel megláttam, hogy lelassítják a készülékeket, lemondtam róla. Ezek után szúrta ki a szemem a P10 Lite. Mi a vélemény róla? Megbízható? Érdemes lenne 2018-ban megvenni?

2017. dec. 23. 21:37
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Tesóm most nyáron vett egy ilyet. Teljesen megbízható. Nem akad, nem fagy le, bőven elég 2018-ban.
2017. dec. 23. 21:50
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Óriási szakadék van az iPhone 7 és a P10 Lite között. Ha a negyedére csökkentik az Iphone 7 teljesítményét, ami az életben nem fog megtörténni, akkor lesz kb. egy szinten a huawei-el. Nagyon felfújták ezt az apple bejelentést.
2017. dec. 23. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
2020 kornyeken majd lecsereled
2017. dec. 23. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Csak kis teljesítmény csökkentést végeznek, az akku korosodása miatt. Ez egy ilyen teljesítményű telefonnál nem is lesz észrevehető, max majd az utolsó ios-eknél amit megkap. Az meg még egy jó pár év.
2017. dec. 23. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Már egy fél éve Huawei p10 lite készülékem van. Eddig semmi probléma nincs vele. Nagyon szép képeket készít és elég gyors is. Viszont nagyon gyorsan csökken az ára. Ez csak akkor gond ha esetleg 1-2 év múlva el akarnád adni. Én 75 000 ért vettem most pedig 63 000 ért árulják. Míg egy Iphone 6 pár év múlva is meg van 80-90 ezer forint mondjuk az újonnan is nagyon drágán veszed meg. A lényeg, hogy megéri ha mindenféleképpen olcsóbb telefonok között nézelődöl. Ráadásul sokszor strapabíróbb már leesett egyszer hála az istennek tokkal és semmi baja nincs. Barátomnak leesett az Iphoneja és egyből betört képernyő... A cseréje pedig rohadt borsos. Annyit még ha megveszed egy üvegfóliát szerezz be hozzá.
2017. dec. 23. 22:06
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor ezek szerint érdemes letenni a voksomat eme telefon mellett. Valószínűleg majd ezt is teszem jövőre.

Végülis, ilyen ár-kategóriában nagyon jó telefonnak tűnik.

Még egyszer köszönöm a válaszokat! :)

2017. dec. 23. 22:24
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem, ha már meg van rá a pénzed, ne lite verziót vegyél. Inkább a sima P10-et vagy Honor 9-et. A lite igazából egy teljesen más telefon, nem sok köze van a P10-hez.
2017. dec. 23. 22:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az egyik legjobb középkategóriás a P10 Lite! Viszont nem értem, miért csak Lite, hiszen ha iPhone 7-re van pénzed, annyiból már bőven kijön a sima P10 is!

Összegezve mindegyik nagyon jó telefon, lényegében a fő kérdésre csak Te magad tudod a választ: Android vagy iOS?

2017. dec. 24. 00:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is néztem a p10 lite de 70000ft ára nekem sok volt .de ha te neked tetszik és van rá pénzed akkor vedd meg jó telefon .
2017. dec. 24. 06:05
 10/10 anonim válasza:
Én nagyon megvoltam vele elégedve 1 évig aztán rendszerfrissites bejott es azota az emojik a billentyűzetnel félig vannak alkalmazadokba egyszer kétszer látszódik messengeren egyeltalan nincs emoji szval nekem ez óriási csalódás eleg sokszor nem eles a képet az értesítéseim se jöttek aztán ujra raktam a telefont es most működik en meg mindig ezt használom neha lefagy ha leejtem kikapcsol lehet te jobban jársz vele
2018. szept. 24. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!