Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Monte (GT-S5620) vagy...

Samsung Monte (GT-S5620) vagy Nokia 5230?

Figyelt kérdés
Telefon vásárlás előtt vagyok és nemtudok dönteni hogy melyk telefon legyen. monteban van wifi de aztmondják az anyira nem lényeges a nokia meg csak nokia de csak 2mp-es kamera van benne de viszont mind2ben van Gps nemtudom hogy melyket válaszam árban szinte megegyeznek. lécci segitsetek!
2010. jún. 3. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem a nokia (de nem tudok egyikről sem különösebben semmit) mert az jobban nézki meg a nokiákat jobban bízok :D
2010. jún. 3. 13:00
 2/9 anonim ***** válasza:

én szerintem a Samsungot vedd. Mondom miért:

Nekem nokia 5800-m van ami 2 kategóriával feljebb van az 5230-tól, de gagyi. Mindig elromlik valamilye, 6 hónap alatt elromlott az akksi benne. Cserélték a kamerát is benne mert rossz képet csinált. állandóan megfagy.

jó tulajdonságai: wifi+gps+8 giga alapból.

én Montera akarom lecserélni mert az 5mp-es és olcsóbb.

2010. jún. 3. 13:07
 3/9 anonim válasza:
mióta 5 mpx-es a monte? ugyanúgy 3.2 az is.
2010. jún. 3. 16:25
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

olvasd el a legfelső leírást. ottvan h 5mp

2010. jún. 3. 18:25
 5/9 Jovanny ***** válasza:
Nem tudom számít-e az is, hogy a Monte nagyon jól néz ki. A menüje nagyon hasonlít az s5230-ra, de jobb kicsit az érintőképernyője.
2010. jún. 7. 09:46
 6/9 anonim ***** válasza:
én monte-t venném sokkal jobb mint a nokia, a nokiánál csak a nevet kell megfizetni...
2010. jún. 7. 10:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Az még mindig 3.2, de segáz :)
2010. jún. 7. 13:36
 8/9 Kistomzi válasza:
Sztem két fő dolgot kell figyelembe venni:szoftver kompatibilitás, és internet. NOKIA: a simbianra akármit rá raksz az futni fog, java progik stb.,ezek a telefonok nagyrészt az internetezésre vannak kihegyezve televannak mindenféle közösségi oldalak linkjeivel, de nincs rajta wi-fi. így ezek után nem lenne túl olcsó netezgetni vele. SAMSUNG: wi-fi van, flash player van, netről ennyi. TW2.0plus van rajta ami sokkal gyorsabb az eddigi TW-nél, de ha nem ütteted ki a firmware-t semmit nem tudsz rá telepíteni (java),utánna a gari + ugrrik.
2010. júl. 11. 23:40
 9/9 Kistomzi válasza:
Bocsi elirtam a Samsung zárt oprendszere miatt csak a java-t kezeli, semmi mást nem.
2010. júl. 11. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!