Kijelző miatt szervízbe volt a telefonom iphone6 s, azota nem működik a kamera és sokszor lassu? SOS
Betort a kijelzoje a telefonomnak es alul ne erzekelt ezert szervizbe kicsereltettem de miota vissza kaptam se az elolapi se a hatlapi kamera nem mukodik. Tehat maga a kamera bejon de csak azok hogy ,(fenykep, negyzet, panorama, video stb...) maga a kep fekete, a retrica es snapchat is azt irta, hogy engedelyezzem miutan engedelyeztem a kamera hozzaferetoseget kidob az alkalmazasbol.. tovabba a vaku sem mukodik sehogy, 20% alatt pedig a telefonom hasznalhatatlan annyira lassu:(
Vissza vittem azt mondtak fogalmuk sincs, hogy mi a baja azt mondta megprobalja cserelni az elolapi kamerat hatha az a baja...hozza teszem az plusz penz es nem szivesen viszem vissza... mi lehet a baj? Mit tudok csinalni?
Valaszokat elore is koszonom!
ha se a vaku, se az előlapi, se a hátlapi kamera nem jó, akkor ott valamit nagyon elrontottak. gondolom nem a kamera sérült meg, hanem a szalagkábel, amikor szétszedték.
az meg szemét húzás, hogy a saját hibájuk kijavításáért még pénzt mernének kérni. ha nem tudják megcsinálni, még fizetniük is kellene, persze ez már egy nehezebb ügy, mert ahhoz be kéne őket panaszolni a fogyasztóvédelemnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!