Egy Nokia 3310-et meddig kell tölteni? Mert már 1 órája töltöm és még mindig tölt, de mikor lehúzom a töltőről azt mutatja, hogy teljesen fel van töltve.
Ez most régi vagy új?
Ha fel van töltve akkor meg áll a indikátor szaladgálás a réginél. Az újat nem ismerem.
Ha ez a régi, NiMH akkus ős-3310, akkor addig hagyd rajta, ameddig be nem fejezi a töltést. Kell neki pár töltés-kisütés ciklus, mire az akku magára talál.
Ha az új, akkor is addig rajta kell hagyni, ameddig a telefon azt nem mondja hogy kész. Ha lehúzod, persze hogy telinek mondja, mert a cella feszültsége magas. Ha hívást kezdeményezel, akkor a terhelés miatt leesik az akku feszültsége, a valós töltöttségnek megfelelő értékre, ami egy csíknyi.
Nem kell egy ilyen telefontól csodát várni, egy órás gyorstöltést, 2-3 óra töltés simán benne van a pakliban.
Bocs, kicsit régebben kezdtem bele a válaszba, akkor még nem láttam, hogy a régiről van szó.
Írtam még egy hülyeséget, összekevertem a 3210-el, annak volt NiMH akkuja.
A 3310-nek már nem kell töltés-kisütéssel szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!