Szoftverfrissítést ep lehet távolítani a telefonról?
Ma frissítettem a telefonomat, és teljesen megváltozott minden rajta (kezdőképernyő, kamera, ikonok, stb.) De még ékezetet is bonyolultabb írni így. Nagyon nem tetszik ezért szeretném visszaállítani a szoftverfrissítés előtti állapotábba. Lehetséges ez? Ha igen, akkor hogyan?
Ha valaki ért hozzá és olyan cuki, hogy segítene, azt megköszönném, mert én sajnos egyelőre nem tudok mit kezdeni vele.
#köszipuszi😚
Az hogy más lett a kinézet , meg fogod szokni. Billentyűzetet meg olyat teszel rá amilyet akarsz.
Persze előtte szét kellett volna nézni hogy tetszik e vagy nem, és aztán nyomkodni össze vissza.
Ja igen, a típus lemarad, bocsi: samsung galaxy j5 2016 telefonom van.☺
És nem nyomkodtam összevissza, először nem is akartam frissíteni, csak mindig felajánlotta és zavaró volt. Aztán gondoltam, jó, akkor frissítsünk, de abba nem gondoltam bele, hogy minden megváltozhat, mert eddig nem történt ilyen...
Na mindegy, nem értek hozzá, én mondom.😀
De igazából az is elég lenne, ha a billentyűzetet és a kamerát meg lehetne változtatni. Már próbáltam a beállításoknál, de nem sikerült.
És igeen #köszipuszi
Zöldpacsi megvolt😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!