Huawei P9 lite-om csere iPhone SE-re, megéri-e?
Ha az új áraikat nézzük, akkor talán a SE az drágább, és tovább is tartja majd. Ha oda kerül a sor, akkor hamarabb is eltudod adni, mert ez egy iPhone, és mint tudjuk manapság mindenki megőrül érte. (Nem tudom miért, nekem volt és biztos hogy nem is lesz többet.)
Most jön a however.
Én nem cserélném el. A P9 Lite-nak nagy a kijelzője, amiről nagyon-nagyon nehéz lesz át állni arra a kicsi klausztrofóbiás iPhone-ra. (Én anno note 3-ról váltottam 5s-re. Másnap megbántam.)
A P9-nek ráadásul sokkal erősebb, rgy 8 magos procija van, több RAM-ja, és ugye Android, ami nagyon nyílt és testreszabható egy rendszer, az IOS-al ellentétben. Az akkumlátor életerejét nem is kell mondjam hogy melyik a jobb fényévekkel. (Köztüdott hogy az iphone aksik negyed-naposak. Mindegyik a plus-okon kívül, azok fél naposak.)
Szóval te dönts. Ha az árakat nézed csak, és azt hogy a jövőben hogyan tudod eladni, akkor iPhone SE.
Ha egy olyan telefon kell, amit már ismersz, minden megszokott és nagyon élvezetes használni, akkor tartsd meg a P9 Lite-od. De persze azzal el kell szánolnod, hogy eladásnál többet veszítesz. De legalább lesz egy élvezhető telefonod addig is.
Ha ingyen adnák sem kéne se.
4 hüvelykes, 640 x 1136 pixel felbontású (vagyis nincs még HD sem) IPS panel 326 ppi-s képpontsűrűséget garantál, annyit, amennyit már az iPhone 4 is tudott, és kvázi minden iPhone tud, kivéve a Plust, ami picivel többet nyújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!