IPhone lehet vírusos?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy oldaltol vírusos lesz es a letöltött Gmail vagy Facebook-on vírusos dolgokat kuld ismerősöknek . Ilyen létezik ? Tehat a Gmail-on annak akivel eddig leveleztem stb2017. dec. 20. 02:17
1/7 anonim válasza:
Elvileg lehet, gyakorlatilag valószínűtlen. Ezer könnyebb módja van feltört gmail vagy facebook fiókokat szerezni.
2/7 anonim válasza:
Allitolag nincsenek ra virusok, pont ugy ahogy Macbook-okra sem. Hangsulyozom: allitolag
3/7 anonim válasza:
vannak rá vírusok, meg adathalász alkalmazások, de magától nem fog rákerülni.
ahhoz előbb kell egy "hiteles" tanusítvány, amit elfogadsz a telefonon, és hozzáférést adsz az adott programnak...
4/7 bp1985 válasza:
Van, csak sem az Apple, sem az userek nem ismerik el, és próbálják letagadni.
5/7 anonim válasza:
3-as vagyok, apple user, és elismertem. na most akkor mi van?
6/7 bp1985 válasza:
10.000-ból egy elismeri. A többi a sablonszöveget nyomja, hogy sosefagyle, nincsvírus, nincsbug, stb.
7/7 Alex Fly válasza:
Elméletileg lehet, gyakorlatban nem valószínű.
Az említett szolgáltatásokat pedig sokkal könnyebb szocengelni, mint vírussal szerencsétlenkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!