Melyikre allitsam be a halozati modot? Mi a kulombseg?
Figyelt kérdés
A netet akarom beallitani a telefonomon,de nem tudom melyik a jobb meg mi a kulombseg es hogy ne e fogyaszt valamelyik tobb adatot.ez a ketto van: LTE 3G/2G ennel a jel azt mutatja hogy 4G be megy.a masik csak 3G/2G.ennel h betut mutat de ezzel is megy a net.melyik a jobb?nem ertek ezekhez.2017. dec. 19. 17:23
1/8 anonim válasza:
4G/LTE (Long Term Evolution, azaz "hosszútávú fejlődés") kell neked, jelenleg ez a szabvány rendelkezik a legnagyobb elméleti, gyakorlati sebességgel. Az egész világon ez a szabvány van kiépítve a legjobban, ezáltal hamar talál kapcsolatot a mobilod, és nem meríti annyira az akkut, mint a többi szabvány.
3/8 anonim válasza:
Pontosan így van, ahogy az előző írja...
4/8 anonim válasza:
2G: Netezésre használhatatlanul lassú. Ha csak telefonálsz, akkor ez a legjobb, mert ez a legenergiatakarékosabb.
3G: Lehet rajta netezni, de azért lassú. Youtube-ozásra már nem igen használható. Többet fogyaszt, mint a 2G.
LTE (4G): Gyors internet, de hamar leszívja az akksit. Telefonálni nem lehet ezen a hálózaton. (Kivéve a telekomnál, mert náluk már van VoLTE)
5/8 Szirty válasza:
Én bekapcsolom a 4G-t amikor kell és kikapcsolom amikor nem.
Nem fáj, nem fogyaszt.
6/8 anonim válasza:
Nekem mindig 4G-n van a telefon, és a mobilnet is mindig be van kapcsolva. Nyilván hamarabb lemerül mintha nem így lenne, de nem drasztikus a különbség szóval jó ez így.
7/8 anonim válasza:
"de nem drasztikus a különbség szóval jó ez így."
Nekem 3 nap helyett 2 ha bekapcsolva hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!