Lumia 630 alkalmazások fájljait / ideiglenes fájljait lehet valahogy törölni vagy egyáltalán megnézni?
Ha megnyitom a tárterületsegédet, akkor a következőt látom:
(6,7 GB felhasználva, 630 MB szabad)
alkalmazások+játékok (1,26 GB)
térképek (370 MB)
rendszerfájlok (3,49 GB)
ideiglenes fájlok (0 bájt) !!!
egyéb fájlok (1,31 GB)
az összes többi kategória (music, videos, stb 0 bájt)
Na nekem ez nem tűnik korrektnek, hogy a gépen semmit se látok, ami foglalná a helyet, így onnan nem tudok tárhelyet felsazbadítani, de tárterületsegéddel se tudok tárhelyet felszabadítani, mert appot letörölni nem akarok (dehát csak 1.26 gigát foglal, miért is kéne törölnöm?!), szal sehogy nem tudok perpillanat tárhelyet felszabadítani.
Ha pc-ről megnyitom a Phone-t, akkor kb 60 MB adatot látok összesen, ha ctrl+a-val kijelölök midnent és megnézem...
Hogyan lehetne a többi temporális vagy nem is érdekel milyen fájlt kitörölni erről a shitről úgy, hogy NE KELLJEN HARDRESETET csinálni????
Háttér info:
Ma reggel 250 megabájtnyi ppt-t tettem a telefonra, ekkor kb 500 Mega szabad helyem volt még. Majd miközben nézegettem a ppt-ket, (elég nagy méretűek voltak, 50-100 MB, laggolt is rendesen) szépen lefogyott 800 KB-ra a szabad terület. Na ezt hogyan? Oké biztonsági másolat, temp fájl, de már simán ki-be kapcsoltam a telóm, nem kéne felszabadulnia??????? Ha ez így "beragad", akkor máshol is gond lehet.. áh már több időt el*basztam erre a sz*rra, mint amennyit akartam.
ui.: se a hard reset, se az office reinstall nem opció, mert azok nélkül is meg kéne oldódnia egyrészt, másrészt meg nem akarok tökölni velük
Sikerült.
Ezer hála érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!