Sony Xperia XZ Premium vagy Samsung Galaxy S8 vagy LG G6?
#1.Nem értem miért kell egy telefont Brand alapján leszólni, nekem se a szívem csücske a Sony, de az XZ Premium bőven ott van a legjobbak között.
Kérdező:
S8 vagy XZ1 Premium, a G6 minden téren rosszabb mint a másik 2(lassabb tároló,gyengébb SoC, gyatrább kamera)
S8-nak van pár széria hibája, illetve ott vannak az AMOLED panel betegségei.
XZ Premium-nak nincs különösebb hibája, manuálisan olyan képeket lehet vele lőni hogy bőven ott van a Top 10-ben.
Szerintem legyen az hogy fogdosd meg mind 2-t, sebesség terén egyik sem rossz, kamera terén elég hasonló bár automatán jobb képeket lő az S8.
LG G6 pedig más ligában játszik, a Honor 9 ellenfele inkább de annál sem jobb minden téren.
Az U11 is megér amúgy 1 próbát, kamera terén elég jó, sebességben kenterbe vágja a jelenlegi mezőnyt, Jack hiánytól eltekintve jobb mint az S8 vagy az XZ Premium.
#1-es vagyok.
Engem abszolút nem érdekel a Brand, de tény, hogy a Sony 4 éve már közel sem csinál olyan jó minőségű telefonokat, mint azelőtt! Manapság általánosságban jellemzőek a márkára a szoftveres problémák, amik miatt a kamerájuk is borzalmas, nagyon pixeles képeket csinálnak, ráadásul az XZ Premium esetében a tükörfényes hátlap még fényárnyalatok bezavarásával is tovább ronthat a helyzeten! És az UHD kijelzőnek mi értelme van? Iszonyú ritkán lehet kihasználni, energiatakarékosság miatt a legtöbb tartalmat szándékosan csak FHD-ban jeleníti meg! A Sony-ra manapság jellemző hardveres túlmelegedésről meg ne is beszéljünk...
A Huawei belépésével a körbe viszont már a Samsung is csak 2., a Mate 10 Pro nagyon brutális!
#4.Akkor te nem használtál SP-t. :D
Szerintem most kezd újra életre kelni a Sony, nekem a képekkel sincs különösebb gondom legalább az XZ Premium nem olyan rossz ezen a téren.
De tökéletes kamerás telefon nem nagyon van, az S8-ba is bele lehet kötni mivel ott a képek nagyon túl vannak élesítve, az U11-nél kiéghetnek a képek ha rossz szögből éri a fény a szenzorokat stb.
A csúcs jelenleg a Pixel 2 és az iPhone X, de már egy U11-el is olyan képeket lehet lőni hogy tátva marad az ember szája, sok minden múlik a fotóson is.Ha pedig manuálisan használja valaki akkor megint más a helyzet.(ott az XZ Premium-ból rengeteget ki lehet hozni)
Apropó, szoftveres problémákban még talán mindig a Samsung vezet, az is csak addig jó és gyors amíg meg nem kapod az első nagyobb frissítést.A telo pakolt szemetekről nem is beszélve, bár ott pedig az EMUI a csúcs.Mondjuk én a Google féle Stock Androidot használok, továbbra sincs az a pénz hogy én egy agyon buherált és optimalizálatlan Androidot használjak.(talán ma már a legtöbb gyártó már megtanult optimalizálni, de hogy egy Mi A1 a telok 90%-nál gyorsabb, sokat elárul a jelenlegi helyzetről...)
Kérdező:
Mate 10 Pro nagyon jól össze van rakva, mondjuk a kamera szoftveresen elég rossz és még finoman fogalmaztam, de majd javítják idővel.
S8-nál jobb választás.
6.
Az sp jó telefon? Én szeretem a Sony termékeket, de sp borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!