Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s8 plus telefon?

Samsung galaxy s8 plus telefon?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy akinek van ilyen készüléke annak mi a véleménye rola? Szeretnék venni egyet de nem tudom mien.Megéri megvenni?Előre is köszi a válaszokat

2017. dec. 17. 18:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ismerosomnek S8-asa van es normalisan hasznalja a mindennapi eletben de azt mondja hogy cserelni fogja valoszinuleg mate 10 pro ra mert az s8 ket honapja van meg es laggol, fagy minden baja van es kb most olyan szinten van mint az s3-masa volt harom ev utan. Tehat en azt mondom hogy inkabb utazz egyet es vegyek eg mate 10 prot ha mar android mert sztem ar ertek aranyban jobban megeri.
2017. dec. 17. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is S8+-om van és nagyon meg vagyok vele elégedve :) én amúgyis a nagy kijelzős telefonokat szeretem, ezentúl a kamera pazar ;) csak ajánlani tudom
2017. dec. 18. 08:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek 😊
2017. dec. 18. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!