Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 8 Plus üvegfólia?

Iphone 8 Plus üvegfólia?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy milyen fajta üvegfóliát ajánlanátok rá ami védi a töréstől és a karcoktól?

Lehetőleg ne Ebayről legyen az üvegfólia.

Meg ne is iGlass márka.

Előre is köszönöm!

2017. dec. 17. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:

töréstől egyik sem védi, ezt nem ebben kell mérni. az egész szerencse kérdése, ha leeséstől pont a leggyengébb pontjára esik, pont egy kritikus magasságból, akkor hiába van rajta akármilyen üvegfólia, alatta is sérül.

karcok szempontjából meg igazából én tapasztalataim szerint ha nem raksz aprópénzt vagy kulcsot a telefon mellé, akkor mikrokarcokon kívül, amik csak jól megnézve, erős fénynél látszanak, semmi extrém nem fog vele történni.

meg persze nem kell mondjuk olyan helyre vinni(például ha valaki kőműves vagy ilyesmi jellegű munkát végez, akkor az ne iPhone 8 plus-al a zsebében rohangáljon az építkezésen.

én nem használok az X-emen fóliát.

2017. dec. 17. 12:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Én az iGlass üvegfóliákat ajánlom. És nem tudok egyetérteni az előzővel. Nekem igen is esett már le úgy az iPhone-om, hogy betörött, de nem a kijelző, hanem csak az üvegfólia. Szóval én ajánlom. Ezek prémium termékek..
2017. dec. 17. 12:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja most olvastam a kérdést, ha nem az iGlass, akkor nem tudom :D Az előző fóliám a szolgáltatónál vett 4000 ft-os. Az is tökéletes volt..
2017. dec. 17. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:

na jó, de azt nem tudod bebizonyítani, hogyha nem lett volna rajta a fólia, akkor betört-e volna, tehát ez is beletartozik abba, hogy nem abban a kritikus szögben ért földet.

sok más embernek meg már tört be úgy a képernyő, hogy ott volt a legminőségibb üvegfólia. nincs 100%-os védelem.

2017. dec. 17. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Na látod most megfogtál :D :D
2017. dec. 17. 20:27
 6/6 A kérdező kommentje:
xprotect?
2017. dec. 17. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!