Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi mennyire megbízható márka?

Xiaomi mennyire megbízható márka?

Figyelt kérdés
Tervezem, hogy vennék egy Xiaomi Redmi 4A készüléket, de eléggé el vagyok bizonytalanodva, mert elég "nevenincs" cégről van szó. Mit kell tudni a készülékeiről? Megéri megvenni?

2017. dec. 16. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor úgy látszik, hogy én valami hibás darabot fogtam ki... Amúgy érdekes, mert az előző telóm gyengébb hardverrel 1 év alatt nem fagyott le ennyiszer, mint ez 2 hónap alatt, pedig az se volt kímélve. Így viszont teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi lehet az oka az állandó lefagyásnak...
2017. dec. 17. 10:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se fagyott le egyszer a 4x.

Lehet hibás darabot fogtál ki.

Nekem is volt ilyen egy Lenovo telefonnal, 2016-ban vettem és hetente egyszer kikapcsolt, ki kellett venni az aksit és visszatenni majd bekapcsolni.

És nem is rossz helyen vettem, sajna van ilyen.

2017. dec. 17. 11:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben nyomnék neki egy hard resetet és megejteném a miui frissítését.

Ha így is fagy, akkor gari.

2017. dec. 17. 11:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hard reset-en már túl vagyok, azóta is ugyanúgy fagy. A frissítést még megpróbálom. Köszi a tanácsot!

Kérdező, bocsi az off-ért!

2017. dec. 17. 11:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Redmi 4X-et használok 5 hónapja. Eddig nem merült fel probléma. 3/32 GB a legjobb választás.
2017. dec. 18. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!