Két telefont hogyan tudok összekötni? Usb-vel vagy hogyan kell?
Figyelt kérdés
2017. dec. 16. 21:27
3/9 anonim válasza:
mért pont usb??
és mért akarod őket összekötni??
4/9 anonim válasza:
Ma már minden telóban van OTG támogatás, azaz ha van USB kábeled, akkor elvileg el tudod érni az egyik teló tárhelyét a másikról.
De nem biztos, h ez kell neked
5/9 anonim válasza:
Inkább írd le, mit szeretnél elérni.
6/9 A kérdező kommentje:
adatokat atmasolni.zenek kepek stb...
2017. dec. 16. 23:45
7/9 anonim válasza:
azt elvileg lehet, nem próbáltam még.
8/9 anonim válasza:
Ha legalább az egyik tud OTG-t, akkor gondolom megoldható. (az hogy ma már mindben van, az barokkos túlzás, az enyémben például nincs, idén vettem)
Én úgy szoktam, hogy bemásolom számítógépre, aztán rá a másik telefonra. Idő igényesebb, te stabilan működik, ráér magában másolgatni. Meg hát amúgy sem gyakran van erre szükség.
Leginkább meg wifin át másolok, ha már minden be van állítva, nem bonyolultabb, mint a kábeleket dugdosni.
9/9 anonim válasza:
Ahogy a 8-as írja: egyik telóról átküldöd gépre, onnan pedig a másik telóra. Bluetooth-on is lehet, de úgy sokkal tovább tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!