Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elveszett a telefonom. Nincs...

Elveszett a telefonom. Nincs valami megoldás hogy lehet belőni hogy holvan?

Figyelt kérdés
VILLÁM ÉS NEM HÜLYE KÉRDÉSEKET GYORSAN KÖSZÖNÖM
2010. jún. 2. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Nem lehet sajnos megtalálni.
2010. jún. 2. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom, melyik a szolgáltatód, de a telekomnál pl. be lehet nyújtani az IMEI szám alapján való lenyomoztatást/figyelést, ennek az igényléséhez viszont rendőrségi jegyzőkönyvre van szükség.

én azért az ügyfélszolgálatot felhívnám a helyedben. készítsd magad elé az IMEI számot, mert azt tuti, hogy kérni fogják.

2010. jún. 2. 19:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Unokaöcsém telefonját is ellopták.Bejelentették a rendőrségen, vittek minden hozzátartozó papírt, és igaz, hogy majdnem egy év elteltével, de meglett a telefon, azóta megint azt használja!:)azért egy év után lett meg, mert addig a kis h.ülye gyerek aki ellopta, nem kapcsolta be!
2010. jún. 2. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát...A fentiekhez csatlakozom,vagy ha esetleg van rajta mobilkövető,és be is volt kapcsolva akkor ha valaki idegen sim kártyát tesz bele és bekapcsolja az előre beírt cimzetteknek elküldi azt a számot ami benne van és valahogy a rendőrbácsik megtudják találni.

Sajnálom hogy ellopták,sok sikert a kereséshez :)

2010. jún. 2. 22:41
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem az n73 mamat lopták el, elmentem a rendörségre leadtam az imei számot 9honap után hivtak hogy meglett, persze csak akkor lesz meg ha valaki a saját sim kártyáját teszi bele,ez alapján tudják meg a cimét de azt hogy hol áll pontosan nemtudják bemérni, csak kb az adott városrészt.
2010. jún. 5. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!