Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak én gondolom, hogy a...

Csak én gondolom, hogy a Huawei egy fos?

Figyelt kérdés

Lefagy, állandóan az alkalmazás nem válaszol. Lassú. Ami a legfontosabb, hogy extra gyorsan lemerül, tényleg.

A kijelzője jó, meg szép a felbontása, de ennyi. A hangszórója meg túl hangos.

Túlárazott az iPhone, de semmi ilyen problémám nem volt vele.

2017. dec. 15. 20:41
 1/8 anonim válasza:
Nekem semmi gondom a Huawei-el... Huawei P9 van nekem tavaly tavasz óta, semmi lefagyás, lassúság vagy gyors merülés nincs
2017. dec. 15. 20:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem is az van
2017. dec. 15. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Kinek mi jon be. Nekem az iphoneom hasalt be 2 ev alatt hasznalhatatlanra. De van aki az androidra panaszolja ezt. Szerintem ki is kell fogni.
2017. dec. 15. 21:20
 4/8 A kérdező kommentje:

Én gondolkoztam már rajta, hogy csak valami széria hibásat fogtam be.

Nekem 2 évig volt iPhonom, egyszer, értsd. egyetlen egyszer nem fagyott le, gyönyörű képeket csinált. Én meg voltam vele elégedve nagyon, bár sok volt a fizetős alkalmazás.

2017. dec. 15. 21:33
 5/8 Bihar Valatonon ***** válasza:
"Fos" volt....már nagyon nem az...extra gyorsan merül?! Mate 10 Pro agyon nyomogatva is 2 nap.... :) max csak nem értesz a telefonokhoz
2017. dec. 15. 22:21
 6/8 A kérdező kommentje:

De nagyon, 3lmondhatalanul gyorsan merül.

Nxilván lehet a Mate 10 jó, az nem olyan gyorsan merül.

Májusban ment tönkre a Sony Xperia L telefonom, 4,5 éves volt és agyonnyomogatva is háromszor addig bírta mint ez. 1,5 óra előadást nem bírt ki úgy, hogy végig nyomjam.

2017. dec. 15. 22:26
 7/8 Bihar Valatonon ***** válasza:
P9 lassan 2éves készülék ami alatt rengeteget frissült az Android, és különböző appok ami jobban megterheli a rendszert és a telefont
2017. dec. 15. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát én ilyen nullszaldós véleménnyel vagyok róluk. A Lite-k fosok. A Pro-k már jók.
2017. dec. 16. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!