Hogy kell a gmailbol kinyernem es feltennem a mobilomra a telefonszamokat?
"Azt mar meg se merem kerdezni, hgy az sms-ek hogy mennek at...."
Fölösleges lenne. Az a SIM-re mentve, vagy ha nincs mentve, akkor sehogy.
Gmail - Google logó alatt megint csak rákatt a gmailre, ott pedig kiválasztod a címtárat.
Utána már exportálhatod kedvedre.
Epp ezt nem tudom, hogy. Ott az Export, rakattintok, nem tortenik semmi. Mit kell csinalnom? "Export from the old version?
This preview version of Google Contacts doesn't support exporting yet.
" Cancel vagy Go to old version
Ha az új telefonon bejelentkezel a korábbi Google fiókodba, és a korábbi telefonon a telefonszámokat a google accountodra mentetted, akkor az új telefonon csak be kell jelentkezned ugyanazzal a google accounttal, mint a korábbin, és bekapcsolni, hogy a névjegyeket onnan használja. Ezen kívül itt is eléred a google accounton tárolt névjegyeidet:
Természetesen be kell jelentkezni ugyanúgy.
SMS átmentésére applikációt használhatsz, van rá rengeteg, én pl SMS Backup & Restore nevűt használok:
Nekem ez bevált, régi telón backup, újon restore, az adatot meg akár Google drive-on keresztül is át lehet vinni, vagy SD kártyán vagy bármin. Pár hónapja vettem új telót, többezer SMS-t vittem át vele.
Sok telónál van a gyártónak saját adatáthozó szoftvere, ott RTFM, és használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!