Egy lanynak mi a jobb:samsung galaxy S8 rose pink vagy midnight black?
Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 18:57
1/7 anonim válasza:
szerintem mindegy
én is lány vagyok és a legtöbb telefonom fekete volt, a mostani is :D
amelyik jobban tetszik azt válaszd
2/7 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudok donteni :D
2017. dec. 12. 19:10
3/7 anonim válasza:
Vedd meg a drágábbat. Ha már saját ízlésed nincs, legalább valamit fel tudsz mutatni.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem kertem en vagyok a vilag kozepe szemelyektol velemenyt.
2017. dec. 12. 22:07
5/7 bp1985 válasza:
Magadnak veszed a telefont, nem nekünk...
6/7 A kérdező kommentje:
Velemeny kertem es nem azt, hogy kinek...
2017. dec. 12. 23:01
7/7 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de ha véleményt kérsz, akkor mégis milyen válaszra vársz? :D Ha magadnak veszed a telefont, akkor miért itt kérded meg melyik állna jobban egy lánynak? Ha magadnak vennéd, akkor fel se tennéd ezt a kérdést. Amelyik jobban tetszik! Ezt neked kell eldöntened. Egyébként egyszerű. Fel dobsz egy érmét, ha fej, pink, ha írás fekete. És ha mondjuk az írás lesz, és úgy érzed a fej-nek jobban örültél volna, akkor vegyed a pinket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!