Telenoros hálózatból is ingyen hívható a Telekomos 1414?
"Ezt olvasom, és nem így tudtam."
Elolvastad, be is másoltad. Akkor mit akarsz még? Világosan ott a válasz a saját magad által belinkelt szövegben. Ilyenkor minek megkérdezni?
Attól tartottam, félreértem.:)
Erre viszont nem találok érdemleges választ, ha lennétek olyan szívesek: A vezetékes telefon egyes gombjai nem működnek vagy csak nehezen. Lehet ez az akkumulátor elégtelensége? Nem érdemesebb újat venni(készüléket), mert mintha nemrég cseréltünk volna benne akkumulátort
A vezetékes teló gombjainak nehezen működése mechanikai okokra utalhat. Sérülés, vagy szennyeződés. Ha nem tudod kitisztítani vagy sérülés okozza, akkor a csere indokolt.
Egyébként ez elvileg az eredeti kérdéstől független, új kérdés. Az ilyet érdemes új kérdésként kiírni, hogy relevánsabb válaszokat kapj, hiszen így csak véletlen, hogy ráakad valaki hozzáértő az új kérdésedre.
"Azért megpróbálom tisztogatni valami módon."
Nem kívülről koszos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!