Elromlott a telefonom. Milyen fajtat vegyek? A regi telefonom rozsaszin Nokia N72 volt.
Figyelt kérdés
Meg voltam vele elegedve, a kinezetet is szerettem, de ugy gondoltam, itt az ideje valtoztatni, aztan a telefon is elromlott vegül.Nokiat szeretnek mindenkepp, mert megszoktam, telefonalasra, internetezesre, radiohallgatasra es fenykepezesre hasznalom, különösebb extra igenyem nincsen. Ne legyen tul nagy, es legyen nöies. Van ötletetek?2010. jún. 2. 15:36
1/3 anonim válasza:
Nokia 6700 Slide,Nokia 6303(ha asztalra rakod,nem annyira hallod,hogy cseng,de viszont erősen rezeg,és jó a kamerája,de viszont nem egy internet bajnok..). Az LG is nagyon jó mostanában(félre ne értsd,én is Nokia Fan-vagyok,évek óta nokia telefonok közül választok,de az LG is rendbeszedte magát! Nagyon jó :)! Tetszene :)!Iphone-t azért sem ajánlok....:)) Az LG Pop GD510-es (Pink). Ezt ajánlom :)!
3/3 A kérdező kommentje:
Kösznöm a tippeket! Ezeknek utananézek.
2010. jún. 3. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!