Mobilra net.100MB 1000ft. Megéri? Vagy mit takar ez a 100mb pontosan?
adatforgalmat
ha csak nagyonritkán netezel vele,vagy p csak msn,akkor oké
amugy nem
még 5300-ra volt 50megás mobilnetem,csak msnre használtam,de napi 1-2 óra msnel lement 2 hét alatt...honlapokat meg se mertem nyitni,én hülye meg 1 éves hűséget aláirtam,nem érte meg...
inkább wifis telefon most
Feltöltő kártyás mobilnetet vegyél, mert azt feltöltöd és annyit használod amennyit akarod.
Amúgy nem sok érte egy weblap megnyitása kb 80-150kb, de ha kevés akkor max ráfizet nem tudom kb vagy mb onként mennyit kell rá fizetni.
Nekem lg kp500-on, volt eggy 200 megás, 600ftért. Nem tom mit beszéltek, én nekem, amikor tönkrement a gépem, 1 hónapig azon neteztem. 3 mega maradt meg, úgy, hogy yahooztam egész nap, iwiw, citromail, és néhány képet letöltöttem a googleról. Órák közben meg a suliba, viccesviccek.hu. :).
Viszzatérve ahhoz, amit kérdeztél, szerintem, ha nem akarsz egész nap netezni, akkor megérheti... Én vodás vagyok am. Ha csak yahoo, e-mail, akkor jó lehet. De sztem nézz utánna, hogy van-e olyan, ami 150-200 mega körül van. Az egyik barátom, úgy csinálta(hülye volt), hogy csinált netet a telójára, de úgy, hogy 1 mega 50 ft. Ő meg egész nap, az oviról töltött le témát, játékot, egész nap rajta volt a yahoon, msn, meg minden. A végén megjött neki, a 86 ezres számla. Ráadásul 3 alkalommal. Mert ugye, Januárba kezdte használni, és Márciusba megjött a számla. Szóval, nekii totál szívása volt. Remélem hasznos volt a válaszom. Kérem, felpontoznátok???
:):):):):):)))))))))))) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!